foradia mediambient

Comencen les obres de millora de l’alberg caní

Aquestes actuacions van estar proposades als pressupostos participatius del 2020, i va ser la proposta d'inversió més votada

Les obres de millora de l’alberg caní va ser la proposta més votada als pressupostos participatius de 2020, i ara, aquestes actuacions ja són una realitat, i és que aquesta setmana han començat aquestes obres, en les quals es pavimentaran els corredors i s’adequarà el pati amb arena per tal d’evitar inundacions a l’alberg.

L’empresa Construccions y Reformas Nistor Lentijo S.L serà l’encarregada de dur a terme aquests treballs per un import d’uns 40.896 euros, i s’espera que estiguen finalitzades en quatre setmanes.

Les obres es desenvoluparan a l’interior de les casetes i en la zona de jocs dels gossos, amb la finalitat de millorar les condicions higièniques i de seguretat a l’interior de les casetes, i donar major utilitat a la zona de jocs.

Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa, ha declarat que: “és important que la ciutadania veja com els projectes que presenten i després són votats es porten a terme”.

A finals d’any es renovarà la fusteria metàl·lica, com les portes d’accés a les gàbies, segona proposta més votada en els pressupostos participatius de 2020.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *