foradia subscriutegrat

La Casa de la Marquesa acull l’exposició de l’artista valencià Manolo Valdés

Aquest centre cultural de Gandia celebra el seu 20 aniversari amb aquesta exposició anomenada 'Manolo Valdés. Materia e historia', que està composta per 24 peces de gran format que recorren les tres dècades de carrera de l'artista

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, en Gandia, acull l’exposició de l’artista valencià Manolo Valdés, cofundador de l’Equip Crònica. Aquest centre cultural de la capital de La Safor, està d’aniversari, i és que, enguany compleix 20 anys, i ha decidit celebrar-ho amb ‘Manolo Valdés. Materia e historia’.

L’exposició es podrà visitar fins al 12 d’octubre i ací, els espectadors podran descobrir 24 peces de Manolo Valdés, algunes d’elles i, altres que fan un recorregut per les tres dècades de trajectòria de l’artista.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha volgut agrair a la Fundació Bancaja, per la seua col·laboració i per dedicar temps durant aquesta situació tan complicada a fer possible aquesta exposició.

En referència a l’autor, Morant, ha volgut destacar que es tracta “d’un artista internacional, reconegut per la seua capacitat artística“, a més, l’alcaldessa s’ha sentit molt satisfeta pel fet que algunes d’aquestes obre mai han sigut exposades abans i Gandia té el privilegi de traure-les a la llum.

Per la seua part, el regidor de Cultura, Nahuel González ha volgut assenyalar que “presentem una de les exposicions més importants que ha passat per la nostra ciutat, un aposta que fa el govern local des de la voluntat de donar suport a la cultura en aquests temps tan complicats“.

El president de la Fundació Bancaja, Rafael Alcón, ha valorat la importància de l’exposició i s’ha mostrat orgullós per poder compartir aquest aniversari amb La Casa de la Marquesa.

Juan Bautista Peiró, comissari de l’exposició, també ha donat els seus agraïments a la Fundació Bancaja “per fer realitat una exposició amb obres molt significatives de Manolo Valdés, que, a hores d’ara, és l’artista valencià més reconegut i conegut internacionalment“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *