foradia subscriutegrat

El govern socialista accepta la proposta del PP sobre la ‘peatonalització’ de Sant Nicolau

Els populars han proposat retardar aquest canvi en aquest carrer amb la intenció de realitzar un document consensuat amb tots els grups polítics i col·lectius

El govern municipal socialista ha acceptat la proposta popular respecte a retardar els plans de conversió en zona de vianants del carrer Sant Nicolau.

Els socialistes han valorat positivament que el Partit Popular s’haja involucrat en el procés de ‘peatonalització’ del centre d’Alcoi i que haja realitzat propostes que han sigut acceptades al ser considerades positives.

La proposta del PP deixa en la primera fase el carrer Sant Nicolau en un sentit únic, cap a la Zona Alta i desvia el trànsit de baixada pel carrer Torre de les Maçanes i de la Casa Blanca, cap al Viaducte i la plaça d’Espanya.

Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis, Mobilitat Sostenible i Accessibilitat Universal, ha explicat que: “És una bona proposta i l’acceptem, ens alegrem que el Partit Popular se sume al procés de ‘peatonalizació’ del Centre d’Alcoi que no és un projecte de partit, és un projecte que ha de tirar avant de forma consensuada amb tots els grups i col·lectius“.

El regidor ha afegit que: “aprofitarem aquesta primera fase on se seguirà circulant en el carril de pujada per Sant Nicolau per adequar aparcaments i els accessos per a la segona fase en la qual aquest carrer quede ja només per a vianants“.

Pel que fa a la proposta del PP sobre els horaris de càrrega i descàrrega, aquesta setmana es va mantenir una reunió amb els comerciants i es va decidir consensuar uns horaris d’acord amb tots els sectors implicats.

El projecte de ‘peatonalizació’ del Centre transformarà la nostra ciutat i ha d’estar consensuat. No parlem d’un projecte de Govern, és un projecte de ciutat“, ha conclòs Martínez.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *