foradia pressupostparticipatiualcoi

Diversió i germanor popular en les festes d’Alcoi

• Xiquets i grans, festers i no festers, visitants i locals, tots tenen cabuda en els esdeveniments que envolten els Moros i Cristians alcoians. • Si hi ha una cosa que no falta és la música: els músics de les bandes amenitzen, en qualsevol moment, els carrers


Milers de persones gaudeixen dels dies de festes d’Alcoi. Xiquets i grans, festers i no festers, visitants i locals, tots tenen cabuda en els esdeveniments que envolten els Moros i Cristians alcoians.

A banda dels actes i esdeveniments festers, destaca l’ambient dels carrers del barri del Centre, protagonitzat per la diversió, l’alegria i la germanor popular. Si hi ha una cosa que no falta és la música: els músics de les bandes amenitzen, en qualsevol moment, els carrers de la localitat amb les seues interpretacions. Els locals de les filaes, les carpes i els pubs són altres dels punts de concentració musicals.

La Glorieta s’ha convertit en un espai de gastronomia on gaudir de menjars alcoians i refrescs, des de les 10 del matí a les 2 de la matinada.

‘Les paraetes‘ típiques d’aquests dies, per la seua banda, són un altre espai d’oci, en total són 85 les que n’hi ha instal·lades en la vorera del carrer Els Alçamora. Entre les seues novetats, destaca la instal·lació d’una roda de fira ecològica i d’una ‘saltarina’ per al públic infantil.

Font: Redacció./


turistalcoi

Una resposta de Diversió i germanor popular en les festes d’Alcoi

  1. paco ha dit:

    No se porque escribes los artículos en catalán y no en valenciano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *