lasarga subscriutegrat

Carmelites Vedruna torna a participar en el projecte Erasmus+

En aquesta segona edició també participaran dos instituts de França i Estònia

Durant els pròxims dos cursos l’alumnat de l’ESO del col·legi les Carmelites duran a terme el projecte Erasmus+ que du com a títol ‘Europe: Different Origins, a common future’.

En aquesta experiència també participaran l’institut ‘Le Bastion’ de la ciutat francesa de Carcassonne, i el ‘Descartes’ de la ciutat estona de Tartu.

Aquests projectes tenen com a objectiu donar suport a les polítiques europees i nacionals en tots els àmbits de l’educació i formació a través de l’augment de possibilitats de mobilitat i cooperació europees entre institucions i persones.

El col·legi Carmelites, té una llarga tradició d’intercanvis internacionals, i durant els cursos 2018 i 2020 ja va desenvolupar el seu primer projecte Erasmus+. Però aquesta ocasió són les Carmelites les encarregades de coordinar el projecte.

És per aquest motiu que serà aquest col·legi alcoià el que tinga que assumir la responsabilitat de dirigir aquesta experiència que farà que els seus alumnes treballen, viatgen i conviuen amb altres alumnes d’Europa.

El projecte es durà a terme durant els cursos 2020/2021 i 2021/2022 gràcies a la subvenció de la Unió Europea a través del Servei Espanyol per la Internacionalització de l’Educació.

Cal destacar que sols un 40% dels projectes que es presenten aconsegueixen tirar endavant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *