foradia subscriutegrat

L’ordenança de circulació afegirà les propostes de Ciutadans Alcoi

Segons el regidor de la formació taronja, Marcos Martínez, "és així com es deu actuar, escoltant les aportacions de tots els grups en qüestions d'interés per als ciutadans"

El regidor de Ciutadans Alcoi en l’Ajuntament, Marcos Martínez, ha celebrat que algunes de les propostes del seu partit han sigut afegides a l’ordenança de circulació.

Segons Martínez aquests suggeriments pretenen vetlar per la seguretat en la nostra ciutat i adaptar-se als nous temps“.

En concret s’ha anul·lat un paràgraf que permet circular en bicicleta per les voreres, parcs i passeigs, de l’article 47, cosa que era contradictòria, ja que a l’article 52, ho prohibia.

També s’ha inclòs un document amb normes per als vianants, que té com a objectiu mantenir una bona convivència en els espais amb vehicles.

El regidor de la formació taronja, ha volgut destacar que “és un encert que el Govern Municipal vulga aconseguir un ampli consens a l’hora de redactar aquest document, incorporant propostes de tots els grups. És així com s’ha d’actuar, escoltant les aportacions de tots els grups en qüestions d’interés per als ciutadans“.

Martínez ha defensat queés funció de l’administració pública governar i prendre decisions, però també el que és comptar amb la resta de forces polítiques representades“.

A més a més, ha recordat que el primer esborrany presentat en juliol no contenia res sobre ser ‘ciutat 30’, però, en ser publicada als mitjans de comunicació la seua implantació en agost, sí que apareix aquesta norma al nou esborrany.

Marcos Martínez ha afirmat que “l’ordenança de circulació és un document molt necessari i que fa temps que estem esperant, adaptant la mobilitat, seguretat i nous mitjans a la nostra ciutat“, i ha afegit que: “Alcoi ha de ser un referent pel que fa a mobilitat sostenible i sensibilització amb el medi ambient“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *