foradia subscriutegrat

Noves rutes pel medi natural i el patrimoni històric i arqueològic

Aquestes excursions estan a càrrec de l'alumnat del taller d'ocupació Birdwatching i Itineraris interpretatius en el medi natural d'Alcoi

Durant els pròxims tres dissabtes, és a dir, 19 i 26 de setembre, i 3 d’octubre, tornen les rutes que duen a terme l’alumnat que ha participat en el taller d’ocupació finançat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació ‘LABORA’.

Aquests tallers són: ‘Turisme de naturalesa: Birdwatching i Itineraris interpretatius en medi natural d’Alcoi’, que estan dins de l’especialitat de ‘Promoció Turística Local i Informació al Visitant’, que dóna un certificat de Professionalitat de Nivell 3. Aquest programa compta una subvenció de 232.054 euros.

Les persones que han participat en aquest taller actuaran com a guia en dos rutes cada dissabte, concretament el dia 19 en la ruta del Puig, i la del Barranc del Cint, el dia 26 en les rutes del Barranc del Cint, i Font Roja-Menejador, i el dia 3 d’octubre amb Cervantes-Racó de Sant Bonaventura i Font Roja- Barranc de l’Infern.

Les places estan limitades a 15 persones i per a poder anar cal fer una inscripció en el correu electrònic turismenaturalcoi@gmail.com

El regidor d’Ocupació i Empresa, Alberto Belda, ha destacat que: “Aquestes rutes són molt interessants i compleixen diversos objectius, d’una banda donen a conéixer el nostre tan ric entorn natural i patrimoni històric i arqueològic, a més serveixen perquè les persones que han participat en el taller adquirisquen també la pràctica necessària per a dur a terme, de la millor manera possible, tot l’aprés i finalment, com hem vist en les dades de les anteriors rutes, gràcies a la seua realització han visitat la ciutat gent d’altres municipis. Visitants que, una vegada finalitzades les excursions, pot quedar-se a menjar i d’aquesta manera afavorir també l’economia alcoiana“.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *