foradia ivace

Comença el cicle ‘Música de Tardor’ a càrrec de les bandes alcoianes

Seran un total de 9 concerts repartits en els mesos de setembre, octubre i novembre

Les quatre agrupacions musicals d’Alcoi participaran en el cicle de concerts que té com a títol ‘Música de Tardor’. Durant els caps de setmana dels mesos de setembre, octubre i novembre, hi haurà un total de 9 concerts.

El primer dels concerts se celebrarà el dia 27 de setembre, a càrrec de l’Agrupació Musical Serpis, a les 12 del migdia en el pati de l’IVAM CADA.
Ja el 2 d’octubre serà el torn de la Societat Unió Musical, que actuarà al mateix escenari però a les 7 de la vesprada. L’endemà, La Primitiva oferirà la seua actuació, a la mateixa hora, però a l’Auditori Amando Blanquer.

Els dies 10, 18, 23 i 25 d’octubre, i el 7 i 8 de novembre es realitzarà la resta de concerts, però encara no està completada la programació.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha destacat que: “Tenim la sort de tindre a Alcoi quatre agrupacions musicals, bandes imprescindibles en la nostra idiosincràsia cultural de les que ara, amb aquest cicle de Música de Tardor, podran gaudir els ciutadans durant els caps de setmana dels pròxims mesos. Els concerts es realitzaran a diferents horaris i dies així com en diferents parts de la ciutat amb la idea de fer arribar la música de les quatre bandes al màxim nombre de ciutadans”.

Aquest cicle és la primera vegada que es realitza en Alcoi, i està dins del Pla Reactiva Alcoi per al sector cultural, per tal d’ajudar a les agrupacions d’Alcoi, un sector important per a les festivitats del territori.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *