foradia subscriutegrat

Torna el cicle de concerts SomRiu als pobles de l’Alcoià i El Comtat

La Mancomunitat proposta aquest cicle per a oferir una programació cultural i d'oci durant els mesos d'estiu. A més a més, aquesta iniciativa també té com a objectiu donar a conéixer a artistes destacats i emergents, que faran els seus concerts en escenaris vinculats a l'aigua. La primera actuació tindrà lloc el dia 30 de juny a Millena amb Jonatan Penalba, i finalitzarà el divendres 22 de setembre a Banyeres de Mariola amb Xiomara Abello

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha presentat la nova edició del cicle de concerts gratuïts SomRiu, amb una programació en la qual es podrà gaudir de la bona música de la mà d’artistes emergents i consolidats, que oferiran aquestes actuacions en escenaris molt particulars vinculats a l’aigua com llavadors, fonts o assuts.

Aquesta és la segona edició d’aquest cicle musical que és com un festival itinerant amb un total de catorze artistes diferents.

L’objectiu d’aquesta proposta de la Mancomunitat és omplir l’agenda cultural i d’oci durant els mesos d’estiu a les localitats de les comarques, i donar l’oportunitat de tenir una excusa per a visitar altres pobles de la zona. També pretén oferir un model de consum cultural més íntim i pausat, apte per a tots els públics.

La primera actuació tindrà lloc a Millena el dia 30 de juny amb l’actuació de Jonatan Penalba. Seguidament, la ruta continuarà per Penàguila, Alcoi, Muro, Alfafara, Benimarfull, Cocentaina, Alcoleja, Agres, Gorga, Benasau, Beniarrés, l’Alqueria d’Asnar, i finalment, el dia 22 de setembre finalitzarà aquest cicle en Banyeres de Mariola.

Els artistes que actuaran en aquest festival itinerant seran: Jonatan Penalba, Jordi Sapena, Key Day, Ana Zomeño, Double K, Desustancia, Lorena Álvarez, Marco Pompero, Cándida, Anna Andreu, Tórtel, Maria Jauma, N340, i Xiomara Abello.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *