foradia subscriutegrat

Els socialistes de la Muntanya inicien una campanya contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets

Aquesta campanya en línia es deu al fet que el dia 23 de setembre es commemora el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets

Des de la secretaria d’Igualtat dels Socialistes de la Comarca de la Muntanya han preparat una campanya, que serà en línia per culpa de la situació provocada per la Covid-19 contra la prostitució.

Aquesta iniciativa es deu al fet que el dia 23 de setembre es commemora el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets.

La campanya consta d’un vídeo en el qual apareix el secretari d’Igualtat dels i les socialistes de la comarca, Rubén Martínez i els representants públics dels Ajuntaments d’Alcoi, Cocentaina, Ibi, Muro y Banyeres.

També apareixen altres cares conegudes del PSOE com Inmaculada Rodríguez-Piñero, eurodiputada, María Such, directora general de l’Institut Valencià de les Dones, Susana Ros, diputada al Congrés i secretaria federal de lluita contra la violència de gènere, i Patrícia Blanquer, diputada en el Congrés per la província d’Alacant.

Segons ha assegurat Rubén Martínezaquesta campanya vol emfatitzar la necessitat de posar en marxa una llei que il·legalitze la prostitució en Espanya i es pose fi a la situació d’alegalitat que viu el nostre país“.

És per això que el secretari d’Igualtat ha defés que “el PSOE mai podrà considerar la prostitució com un treball sinó com una de les formes més terribles de la violència masclista, ja que atempta contra la dignitat de les dones, les xiquetes i xiquetes i els seus drets humans“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *