lasarga ajualcoipresuparticipa

Carles Dénia arriba al Teatre Calderón amb ‘Cant Espiritual’

Aquest espectacle ha estat guardonat amb el premi Carles Santos de la Generalitat Valenciana al Millor Disc de Fusió 2018 i amb dos premis Ovidi

El 8 d’octubre a les 8 i mitja de la vesprada arriba al Teatre Calderón Carles Dénia amb ‘Cant Espiritual’.

Aquest espectacle ja ha rebut diferents reconeixements com el premi Carlos Santos de la Generalitat Valenciana, per ser el millor disc de fusió de l’any, en 2018. També ha sigut premiat per ser el millor disc de folk i per tindre els millors arranjaments als premis Ovidi, que atorga el Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i crítics valencians.

Cant Espiritual’ uneix la poesia d’Ausiàs March amb la música eclèctica de Carles Dénia que està acompanyada per la dansa de la mexicana Karen Lugo.

Les crítiques del disc i de l’espectacle ha rebut nombroses crítiques positives, com per exemple: “El resultat és senzillament enlluernador”.

Dénia trasllada els 224 versos de l’obra d’Ausiàs March al segle XXI gràcies a una actuació plena de ritme i d’estils musicals com el jazz, el flamenc, o la música mediterrània. Aquestes peces s’interpreten en valencià medieval.

A més, compta amb l’acompanyament de Baptiste Bailly al piano, teclats i cors, Aleix Tobias i David Domínguez a la percussió, Darío Barroso amb les guitarres i cors, Ismael Alcina, encarregat del baix i cors, i Andrés Belmonte, amb la flauta i cors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *