foradia subscriutegrat

Es duran a terme els ‘tallers d’educació viària en bicicleta’ dels pressupostos participatius infantils

Aquesta activitat va ser triada entre els xiquets i xiquetes d'Alcoi en l'edició anterior dels pressupostos participatius infantils dins de l'apartat de despesa corrent

Durant els dies 9, 10, 11, 17, 18, 24 i 25 d’octubre, els més menuts i menudes de la ciutat d’Alcoi poden participar en els ‘Tallers d’educació viària en bicicleta amb monitors’. Una iniciativa que va nàixer en l’anterior edició dels pressupostos participatius infantils, dins de l’apartat de despesa corrent, i que segons ha declarat la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuan, reflecteix el compromís dels més joves amb el canvi climàtic.

L’activitat està dirigida a infants entre els 6 i els 13 anys, i tindrà una durada de 3 hores, des de les 10 del matí fins a l’una del migdia.

El taller començarà a les Aules Verdes i aniran amb el carril bici per l’Arnauda, EOI, Parc de la Zona Nord, Cotes Baixes, Renfe, Batoi, Via Verda i altra vegada es dirigiran a les Aules Verdes.

Per tal de poder assistir, s’ha de fer una inscripció prèvia en aquest enllaç.

Des de les regidories organitzadores, Democràcia Participativa i Transició Ecològica, han explicat que s’ha de portar la mascareta, casc, i si tenen roba reflectant, estaria bé, encara que se’ls donarà en l’activitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *