foradia subscriutegrat

Curs d’agrocompostatge per a la ciutadania d’Oliva

Aquesta jornada ha estat organitzada per la Generalitat Valenciana, la Universitat Miguel Hernández i el Projecte d'Investigació i Experimentació en Compostatge, AgroCompost

El centre polivalent de la ciutat d’Oliva ha acollit el curs d’Agrocompostatge que ha estat organitzat per la Generalitat Valenciana, la Universitat Miguel Hernández i el Projecte d’Investigació i Experimentació en Compostatge, AgroCompost.

Les persones que han participat han pogut adquirir els coneixements bàsics del compostatge. Primer, s’ha fet una introducció a l’agrocompostatge, i s’ha explicat la importància de la matèria orgànica, font de fertilitat i sostenibilitat per a l’agricultura i un manual per a fer l’agrocompostatge i posteriorment s’ha realitzat una explicació del projecte.

Miquel Doménech, regidor d’Agricultura de la localitat, ha assegurat que la jornada ha tingut una bona acollida, i que s’estan preparant més tallers que es duran a terme després de l’estiu: “A partir de setembre volem reprendre la programació de cursos formatius sobre agricultura, com hem estat portant a terme durant tot l’any. Creiem que és necessari per a donar suport als agricultors del municipi i formar a les noves generacions”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *