foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia rep una subvenció per al projecte de les Escoles d’Ocupació

LABORA i la Generalitat Valenciana atorgarà una ajuda de 120.103 euros del Fons Social Europeu per a l'execució d'una Escola d'Ocupació

La regidora de Benestar Social, Carmen Fuster, i el regidori de Polítiques Econòmiques i Ocupació, Ferran Martínez

120.103 euros són els diners que LABORA i la Generalitat Valenciana han donat a la localitat de Gandia, per tal de dur a terme l’execució un projecte de l’Escola d’Ocupació ET FORMEM

Aquestes escoles són programes mixtos d’ocupació que combinen treball amb formació i condueixen a l’obtenció d’un Certificat de professionalitat amb el qual es reconeix la qualificació professional i la capacitat per a desenvolupar una ocupació en el mercat de treball.

Amb el programa es podrà obtenir un Certificat de Professionalitat de Nivell 1: Operacions auxiliars de serveis administratius i generals.

L’escola té una actuació principal que consisteix en la realització de treball de camp o consulta telefònica i/o presencial, a la població i les empreses de Gandia en relació amb aspectes socioeconòmics. També s’implantaran diferents bases de dades empresarials disponibles als estudis de promoció econòmica i de determinats inventaris municipals.

Concretament el programa ‘Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic’ és per a 10 persones desocupades que estén inscrites com a demandants d’ocupació i usuàries dels Serveis Socials Municipals que es formaran i estaran contractades per l’Ajuntament de Gandia durant 6 mesos.

El personal directiu i docent per a aquest projecte serà: un director o directora per a realitzar les tasques administratives, i un professor o professora d’especialitat i complementària.

El procés de selecció d’aquests càrrecs es realitzarà via convocatòria pública, i es publicaran els termes al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Gandia de la pàgina web, quan les bases siguen aprovades i la comissió mixta de treball estiga constituïda.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *