foradia elgrat

Torna El Grat, en edició mensual, amb més il·lusió que mai

Després d'uns mesos sense poder eixir a la llum per culpa de la situació provocada per la pandèmia, tornem amb ganes d'informar i contar l'actualitat de l'Alcoià i les Comarques Centrals

Ningú esperava que aquest 2020 estiguera marcat per una pandèmia mundial, la Covid-19. Una situació que ha afectat, no sols a la salut, també en les nostres vides i els nostres costums. El Grat no va ser menys i es va haver d’enfortir davant aquesta situació, i després de mesos sense poder estar als quioscos, ara, torna, amb més força i amb ganes d’informar sobre tota l’actualitat i la cultura de l’Alcoià i les Comarques Centrals.

Com ja hem dit, la situació ha canviat, i, a hores d’ara l’edició de El Grat serà mensual, cosa que no afectarà a l’hora d’oferir el millor contingut. A principis d’octubre vam tornar, i ho hem fet amb un periòdic carregat d’històries, entrevistes, notícies, i reportatges.

Com no podia ser d’altra forma, les notícies estan marcades per la Covid-19, i les nostres imatges per gent amb mascaretes.

En aquesta nova edició podem trobar alguns reportatges relacionats amb tot el que està passant com ‘Oliver, de la tragèdia a la incertesa’ o ‘El virus que ho va canviar tot’, de Javier Llopis, o ‘La Covid-19 contada des de l’UCI’, de Belén Rivas.

A més a més, repassem com a anat tota aquesta situació amb els alcaldes i alcaldesses de les localitats de Bocairent, Alcoi, Gandia i Bellreguard, que també fan una mirada cap al futur.

Les entrevistes, als regidors d’Educació i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda i Jordi Silvestre, i el regidor de Cultura de Bellreguard, Juanjo Giner, també ocupen pàgines d’aquesta nova edició de El Grat.

En aquesta tornada seguim amb una de les nostres seccions que no poden faltar, ‘El poble és savi’. Aquesta vegada dedicat a la celebració del dia dels valencians i valencianes, el 9 d’octubre, i parlem amb protagonistes d’aquest dia tan especial a la ciutat d’Alcoi, com el regidor de Cultura, Raül Llopis, l’autora del manifest, Llúcia Martín o el guanyador del Premi 9 d’Octubre, Josep Maria Segura.

El Grat és un periòdic compromés amb el món de la cultura, i és per això que sempre dediquem un espai important a divulgar la cultura de la nostra terra. Alguns protagonistes d’aquest suplement són: ‘La Veu dels Llibres’, els Cicles d’Art d’Alcoi, ‘Temps d’art MUA’, Antoni Miró, Josep Sou, Sento Masià, l’Agenda Cultural de la UA, el reportatge a Salvador Soria, la tornada del Barnasants, la programació cultural de Bellreguard, i César Orquín.

Aquesta tornada no haguera sigut possible sense el treball que s’ha fet durant aquests mesos tan difícils en aquesta i web, i sobretot, sense els nostres col·laboradors, als que volem agrair tornar amb la mateixa il·lusió que vam deixar en març. Gràcies: Antoni Miró, Josep Sou, Javier Llopis, Àlex Agullò, Vicent Luna, Amàlia Garrigós, Nèstor Novell, Sergi Rodríguez, Teresa Mollà, Diana Sanus, Ferran Albors i La Veu Llibres.

Font: Belén Rivas./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *