foradia subscriutegrat

El Palau Ducal convertit en escenari per al dissenyador Juan Vidal

En aquest monument emblemàtic de Gandia s'ha fet una sessió fotogràfica que té com a objectiu donar suport i visibilitat a la indústria de la moda en aquests temps de Covid-19

El Palau Ducal de Gandia s’ha convertit en un estudi fotogràfic de moda per al dissenyador Juan Vidal.

L’objectiu és donar visibilitat al sector de la moda i vincular-lo amb el de la cultura, dos sectors especialment afectats per la crisi provocada per la Covid-19.

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana ha sigut el que ha triat aquest escenari per a la sessió, una sessió que pretén posar en escena una col·lecció en la qual han treballat estilistes, fotògrafs, perruquers, maquilladors i models.

El resultat d’aquest treball es difondrà nacional i internacionalment.

A més, dins del pla d’accions-ecosistema moda Comunitat Valenciana, abans de finalitzar l’any se celebraran sessions de networking en línia que inclouran classes magistrals. Aquest pla global compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, a través de la Secretaria Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha destacat que “la moda és una disciplina artística transversal on treballen molts professionals de diferents àmbits. Estem molt contents que l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana haja triat Gandia i el seu Palau per a tornar a posar-nos en el mapa de la moda, de l’art i la creativitat, amb una projecció internacional”.

D’altra banda, Miquel Suay, president de l’Associació Dimova, ha explicat que la iniciativa posada en marxa per Dimova pretén crear una xarxa de contactes de professionals i empreses que puguen desenvolupar projectes i sinergies vinculats al territori: “la millor manera que tenim de visualitzar aquest moviment és fent moda en espais propis i vinculats a la nostra cultura i paisatge”, i ha afegit que “El Palau és un magnífic escenari per a contar qualsevol història relacionada amb la moda i vincular-la al territori valencià”.

Finalment, la directora del Palau Ducal, Balbina Sendra, va mostrar el seu agraïment a l’Associació per l’elecció del Palau: “El Palau cada vegada està més obert i compta cada vegada amb més activitats diferents, ja hem treballat en l’àmbit de la moda altres vegades i també ho fem amb iniciatives gastronòmiques, d’experiències turístiques i culturals de tota mena”.“Per a nosaltres, que Juan Vidal ens haja triat en un moment com aquest és una satisfacció perquè ens ajuda a obrir-nos al món”, va finalitzar Sendra.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *