foradia cdturisme

Pedro Mansilla, periodista de moda, ofereix una conferència a l’IVAM CADA Alcoi aquest divendres

Organitzada per l’EASDAlcoi, a les 12 hores

El departament de Moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha organitzat una jornada amb Pedro Mansilla, sociòleg, periodista, professor i crític especialitzat en moda amb més de 30 anys de trajectòria professional.

L’acte central tindrà lloc a les 12 hores d’aquest divendres a l’IVAM CADA amb la conferència ‘Sociología del diseño y la moda’, en la que Mansilla analitzarà la moda com a fenòmen social i col·lectiu. De quina manera funcionen les tendències, la influència de la moda en altres àmbits de la societat, la seua evolució els darrers anys i el paper dels mitjans de comunicació en ella, seran alguns dels aspectes que tractarà.

Prèviament realitzarà una visita a l’EASDAlcoi per conèixer les seues instal·lacions i els plantejaments didàctics i formatius amb els que es treballa el disseny. Seguidament, a les 11.30 hores hi haurà, a la mateixa Escola, una roda de premsa oberta a tots els mitjans que vulguen participar.

Currículum de Pedro Mansilla

Pedro Mansilla ha col·laborat com a expert del sector, en mitjans com les revistes
Elle, Vogue o Woman, canals de televisió com Cosmopolitan TV, TVE, Antena 3
o La 2 i en diferents programes de la Cadena SER.

A més, és professor del Màster de Comunicació de Moda en les universitats Francisco de Vitoria, Pompeu Fabra i l’IED Madrid. Ha format part del jurat de guardons com el Premi Nacional de Disseny de Moda i ha comissionariat nombroses exposicions que s’han exhibit a Milan, Londres, Moscou, Beirut i Pequín, entre d’altres.

L’any 2013 va publicar el llibre ‘Cazadores de Tendencias. Los nombres esenciales de la Moda Española’, en el que fa un repàs per la història recent de les passarel·les espanyoles a través dels seus creatius més influents.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *