foradia camaraalcoi

La Fira de Cocentaina crea una xarxa comercial en la Comunitat Valenciana

Serà una web en la qual estaran disponible un directori d'expositors virtuals amb totes les dades de contacte, la ubicació i ofertes dels participants que permetrà dissenyar un itinerari de visites per tota la Comunitat

La Fira de Tots Sants de Cocentaina, ha aconseguit mantenir l’activitat comercial, ja que ha traslladat la tradicional exposició de productes als carrers, fins als mateixos establiments participants, per a evitar l’arribada massiva de visitants i evitar aglomeracions en el municipi.

A més, també s’ha creat una xarxa comercial amb els establiments participants de la Comunitat Valenciana.

Aquestes mesures tenen com a objectiu prioritzar la seguretat i la salut de la població, però sense haver de suspendre la Fira completament.

La programació d’activitats d’oci i culturals, com les exposicions, tindran el mateix format però estaran adaptades a les mesures sanitàries.

Per a facilitar les visites des de la web de la Fira hi haurà un directori amb tots els establiments participants en aquesta edició, i s’inclouran les dades de contacte, ubicació i promocions del certament per a poder dissenyar l’itinerari de visites que siga millor per a cada consumidor.

Aquesta iniciativa durarà durant tot el mes de novembre per a incentivar les vendes i les visites evitant aglomeracions.

Eugenia Miguel, regidora de Fira, ha explicat que: “durant tot el mes es convidarà als visitants que acudeixen tradicionalment a Cocentaina a què acudisquen als diferents establiments participants per a realitzar les seues compres, creant així una xarxa comercial autonòmica d’establiments comercials i hostalers Fira de Tots Sants, la difusió dels quals, promoció i publicitat serà a càrrec de l’Ajuntament”.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *