Foradia parentesisajudalcoi

La Generalitat ha concedit 533.400 euros a Alcoi per al programa Avalem Experiència ECOVID2020

Amb aquesta ajuda es podran contractar al voltant de 50 persones majors de 30 anys que estan desocupades a causa de la pandèmia

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi 533.400 euros dins del programa Avalem Experiència ECOVID2020. Aquests diners estan destinats per a la contractació de persones majors de 30 anys que estiguen desocupades per culpa de la Covid-19.

Aquests treballadors realitzaran tasques dirigides a prevenir, contenir, pal·liar o mitigar els efectes del coronavirus en l’àmbit territorial.

Els contractes tindran una durada de 6’5 mesos, i s’espera que puguen començar el 17 de desembre fins al 30 de juny.

Enguany no s’ha rebut tota la subvenció que va sol·licitar, ja que es prioritzen les sol·licituds amb major taxa d’atur, i en cas d’Alcoi, és una de les ciutats amb menor taxa de desocupació, per això s’ha rebut menys subvenció.

Ara, l’Ajuntament està a l’espera de la resolució per a la convocatòria d’Avalem Joves.

Segons ha explicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés: “Amb aquest pla d’ocupació volem impulsar la recuperació econòmica i la creació d’ocupació, ja hem oferit ajudes per als comerciants, per a la contractació, les xicotetes empreses i autònoms que han patit la crisi provocada per la Covid 19. Volem destacar que Alcoi torna a crear ocupació en xifres superiors a les que registren en general les mitjanes de la comarca, la província i la Comunitat així com l’aposta de l’Ajuntament d’Alcoi, l’administració pública més pròxima, per ser uns de motors de contractació de la ciutat en una situació molt complicada per a la ciutadania”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *