foradia subscriutegrat

Ja s’han incorporat 7 joves contractats pel pla AVALEM JOVES a Alcoi

Aquests nous treballadors i treballadores del consistori tenen un contracte de 12 mesos a jornada completa

Un any més la Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi 107.467 euros per a contractar a joves gràcies al pla Avalem Joves Empuju 2020.

En total s’han pogut contractar a 7 persones, que des del dia 17 de desembre estan treballant com a conserges amb un contracte anual a jornada completa que finalitzarà el 16 de desembre de 2021.

Les persones que s’han beneficiat d’aquesta subvenció són joves majors de 16 anys.

Com ja hem dit, l’Ajuntament d’Alcoi ha rebut 107.467 euros dels 1.542.805 que s’havien sol·licitat. El motiu de no concedir la totalitat de l’import, és que segons la convocatòria, si la dotació resultara insuficient, es prioritzarien les sol·licituds amb el nombre més gran de menors de 30 anys registrats en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

En el cas d’Alcoi, en ser una de les ciutats sol·licitants amb menor taxa de desocupació, ha rebut menys subvenció.

“Avalem Joves permet a joves de la ciutat obtenir la seua primera ocupació, entrar en el mercat laboral i adquirir l’experiència que els servirà per a obtenir una ocupació una vegada finalitze aquest contracte”, ha explicat el regidor d’Ocupació i Empresa, Alberto Belda, que ha afegit que: “Treballem per a ser uns dels Motors de contractació de la ciutat no sols a través d’aquests plans, també amb ajudes a les empreses per a la contractació com les de Reactiva Alcoi”.

La Direcció General d’Ocupació i Formació també ha concedit a la nostra ciutat una subvenció per l’import de 533.400 euros a través del programa Avalem Experiència ECOVID2020. Amb aquesta ajuda s’ha pogut contractar a 45 persones en 6 ocupacions diferents: conserge, operari de Neteja, Peó Forestal, Administratiu, Auxiliar d’Educador Infantil i Monitor d’Esport. Aquests contractes tindran una duració de 6 mesos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *