lasarga mediamborganica

Creu Roja amplia el seu servei d’ambulància al poliesportiu d’Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi ha augmentat el número i l'horari del servei d'ambulància del Poliesportiu Francisco Laporta respecte als que hi havia en temporades anteriors

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha decidit augmentar el servei d’ambulància de Creu Roja en el Poliesportiu Francisco Laporta, respecte al que es tenia en temporades anteriors. Ara, també hi haurà servei els divendres a la nit, ja que hi ha competicions en aquests horaris.

Els divendres hi haurà ambulància de 7 i mitja de la vesprada a 10 i mitja de la nit, els dissabtes des de les 10 i mitja del matí fins a les 2 i mitja del migdia, i a la vesprada des de les 4 i mitja fins a les 9 i mitja. Els diumenges l’horari serà des de les 9 i mitja del matí, fins a les 2 i mitja del migdia, i a la vesprada des de les 4 fins a les 8.

A més, durant els dissabtes i diumenge també hi ha horari d’atenció d’infermeria a càrrec de l’ATS.

“L’esforç per mantenir aquests serveis i pel fet d’ampliar-los és valorat pels nostres esportistes locals però sobretot per aquells que visiten la nostra ciutat, ja que són comptades les poblacions que disposen de tals atencions sanitàries in situ en els llocs de pràctica esportiva. Des de la nostra regidoria continuarem treballant per a donar oferir les millors condicions i serveis possibles per a la pràctica esportiva en les instal·lacions municipals”, ha explicat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *