foradia mediambient

Tornen les 24 hores de Futbol Sala d’Alcoi

Aquest cap de setmana l’esport tornarà a ser protagonista al Poliesportiu Francisco Laporta amb la participació de més de 200 esportistes, entre jugadors i àrbitres, superant el nombre del darrer any.

Futbol Sala

Alcoi torna a celebrar les 24 hores de Futbol Sala aquest pròxim cap de setmana, 26 i 27 de juny, amb la participació de més de 200 esportistes, entre jugadors i àrbitres, superant el nombre del darrer any. La cita es dóna al Poliesportiu Francisco Laporta, disputant-se els partits als dos pavellons, a més de la pista exterior.

Cal recordar que aquesta cita torna després de més d’una dècada sense que s’organitzara aquest popular campionat esportiu i que ja es va reprendre l’any passat. La cita està organitzada per la Lliga Local de Futbol Sala i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, en concret del Centre d’Esports, cedint les respectives instal·lacions.

Els partits començaran demà divendres a les 20 hores i finalitzaran el dissabte amb la gran final a les 19 hores, seguida pel lliurament de trofeus de tota la temporada a les 20 hores.

En total, hi ha inscrits un total de 19 equips participants, dos més que el 2014: Petanca Team, Joyería Luque, La Caldera, Los Ases CD i Taperia Natxo, que competiran en el Grup A; Club Serpis Alcoi, PD Juan XXIII, Borussia FS, Nuestro Bar i AD Español, ho faran en el Grup B; en el Grup C participaran Penya Barcelonista Alcoiana, CD Milán, Lara’s Gol, Portal FS i La Marquesina Pibes, i finalment el Grup D l’integren As Futbol Sala, FS Corsa, CD Santa Rosa i Casa de Andalucía Ferretería Reymar.

Aquesta és la segona temporada en què les 24 hores de Futbol Sala es juguen com a Lliga Local, per no estar federats els equips. En l’actualitat, la Lliga Local té un total de 43 equips inscrits, amb més de 400 jugadors.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *