foradia pressupostparticipatiualcoi

Ha arribat novembre i amb ell una nova edició de El Grat

En aquest nou número repassem l'actualitat de les comarques centrals, i en especial parlem molt sobre aquesta diferent Fira de Cocentaina

Estem començant un nou mes i això significa que tenim una nova edició de El Grat. Com ja sabeu en aquests temps que estem vivint ens adaptem a aquesta situació i ho fem amb un periòdic mensual carregat d’entrevistes, reportatges i molta actualitat de les comarques centrals.

En aquest número parlem amb els dos candidats a la direcció del Campus de la UPV d’Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa i Pau Bernabeu, que ens expliquen les seues idees i propostes per a aquesta institució.

Santi Villora, professor de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi ens comenta en un interessant reportatge quina és la situació actual del riu Serpis, i Teresa Mollà ens parla sobre els seus dos nous llibres ‘Dia a dia en tiempos raros’ i ‘Perque em dona la gana’ que estaran pròximament a la venda.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ocupa un espai important dins d’aquesta nova edició, i és que per a saber més hem parlat amb alguns dels seus protagonistes com Ivan Jover, regidor de Cultura, que ens conta quines seran les exposicions que es duran a terme durant el mes de novembre i amb Eugenia Miguel, que ens ha explicat com serà aquesta atípica edició de la Fira.

Un ‘Grat’ no seria el mateix sense la típica secció ‘El poble és savi’. En aquest cas també l’hem dedicat a la Fira de Cocentaina, i Eugenia Miguel, regidora de Fira, Raul Belda, de l’organització del Certamen Coral, Maria Montava, veïna de la localitat, i Jaume Bernabeu, membre de Visual Crea Studio, encarregats de fer el cartell de la 674 edició, ens han donat la seua visió sobre aquesta versió adaptada a la Covid de la Fira.

Com sempre, el periòdic compta amb el suplement ‘Art&Cultura’, en la que els protagonistes són La Veu dels Llibres, Cicles d’Art d’Alcoi, Animalcoi, Antoni Miró, Josep Sou, Abraxas, VerdCel, Fuencisla Francés, Alcoi Cultural, Ovidi 25, i Teresa Mollà.

Més dels reportatges que podem trobar en aquest número de novembre són: ‘L’espera eterna de la peatonalització del centre històric’ de Javier Llopis, ‘La Xylella i la comarca del comtat’ del Grup d’Interés del Comtat Viu, ‘Miguel Maestre Mollà, de Beneixama. Històries de la deportació V’ de Guillem Llin Llopis, i recordem el reportatge de lesmuntanyes, ‘Embarassada en temps de la Covid’, de Belén Rivas.

L’actualitat no podia faltar i repassem algunes de les notícies més importants d’Alcoi, Castalla, Ontinyent, Banyeres, Gandia, Oliva, Pego, o de l’àmbit autonòmic.

Com sempre agrair als nostres col·laboradors: Antoni Miró, Josep Sou, Javier Llopis, Àlex Agulló, Vicent Luna, Amàlia Garrigós, Néstor Novell, Sergi Rodríguez, Teresa Mollà, Diana Sanus, Ferran Albors i La Veu Llibres.

Tornarem a desembre amb més actualitat i més continguts.

Font: Belén Rivas./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *