foradia subscriutegrat

La Mancomunitat adverteix sobre els perills de consumir alcohol en temps de Covid-19

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat ha llançat una campanya amb motiu del Dia Nacional Sense Alcohol que es commemora el dia 15 de novembre

Per tal de commemorar el Dia Nacional Sense Alcohol, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, ha llançat una campanya amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre els perills que té el consum d’alcohol en temps de Covid-19.

‘Amb l’alcohol, manteniu les distàncies’ és el títol d’aquesta iniciativa i consta de diferents cartells en els quals es desmenteixen alguns mites relacionats amb el consum d’alcohol i la Covid-19.

Alguns d’aquests mites és que l’alcohol pot protegir del contagi, que ajuda a afrontar millor la situació o que és una opció vàlida per a desconnectar.

Les UPCCAs treballen amb especial èmfasi amb els adolescents per a prevenir la iniciació al consum o l’abús de substàncies, però aquesta campanya està dirigida a la població en general, ja que el consum d’alcohol està normalitzat també en els adults.

Durant el Dia Nacional Sense Alcohol es pretén conscienciar sobre els danys físics i psicològics que produeix aquesta substància. I és que, segons informen des de la Mancomunitat, l’alcohol és responsable de tres milions de morts cada any a escala mundial, i és la droga més consumida en els últims 12 mesos entre estudiants de secundària.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *