foradia subscriutegrat

‘No Oblidem’ arriba als centres educatius de l’Alcoià i El Comtat

Aquest projecte nascut del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica de Cocentaina arriba a l'àmbit educatiu de la mà de la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina, fa menys d’un any, va crear el projecte educatiu ‘No Oblidem’, i ara, s’ha convertit en una exposició itinerant que anirà pels centres educatius comarcals gràcies a la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat.

‘No Oblidem’ és un treball que té com a intenció reivindicar la memòria històrica local, i va ser creat amb ajuda dels professors de l’IES Pare Arques de Cocentaina, i IES Andreu Sempere d’Alcoi, així com de l’il·lustrador Román Sánchez.

Ara ha arribat el suport de la Mancomunitat, gràcies a una subvenció de 2.000 euros de la Federació Valenciana de Municipis, i han convertit el projecte en una exposició de 23 panells que recorrerà els centres IES Pare Arques de Cocentaina, IES Andreu Sempere d’Alcoi, IES Serra de Mariola de Muro, i l’IES Manuel Brosseta de Banyeres de Mariola.

Amb la mostra s’explicarà a l’alumnat els períodes de la Segona República, la Guerra Civil, i la posterior repressió, d’una forma amena, concisa i atractiva, sempre mantenint el rigor històric.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat, ha comentat que: “Una vegada l’exposició visite tots els centres educatius, aquesta també puga recórrer i estar present en tots els pobles que la sol·liciten”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *