lasarga participatius

‘Fer visible l’invisible’, la campanya contra les violència masclistes

Aquesta campanya es treballarà a través de la web de l'Ajuntament, les xarxes socials i centres educatius amb vídeos per a conscienciar a la societat sobre comportaments masclistes que estan normalitzats

El dia 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones i des de l’Ajuntament d’Alcoi volen donar suport a aquest dia, per això, des de la regidora d’Igualtat s’ha preparat una campanya per a conscienciar a la societat.

La campanya en qüestió du com a títol ‘Fer visible l’invisible’, i té com a objectiu visibilitzar diferents tipus de violències de gènere, que a vegades hem normalitzat.

A través de les xarxes socials, la web de l’Ajuntament, i els centres educatius s’ensenyaran quatre tipus d’escenes en les quals hi ha violència.

La primera d’aquestes escenes parlarà sobre la prostitució i la mercantilització del cos de les dones. Es tractarà també el tema de les dones a les xarxes socials. Un altre dels temes serà la masculinitat tòxica, i alguns comportaments dels homes dins de les relacions de parella. I l’última de les escenes seria la corresponsabilitat, en la qual es parlaria sobre la càrrega familiar de les dones, ja que majoritàriament elles suporten més aquests tipus de tasques.

Per a dur a terme aquesta campanya s’han gravat una sèrie de vídeos.

A més el dia 25, a les 12 del migdia, es llegirà un manifest a la plaça d’Espanya en senyal de rebuig a aquest tipus de comportaments.

La regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, ha explicat que lluitar contra la violència masclista és un treball de tota la societat, i que s’ha de treballar a eliminar aquests comportaments cada dia, i no sols el dia 25 de novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *