foradia subscriutegrat

Gandia comença la licitació del depòsit de pluvials del Clot de la Mota

Segons Miguel Ángel Picornell, president d'Actuacions Ambientals Integrals "és l'obra més ambiciosa de l'última dècada", i compta amb un pressupost de 8.888.757 euros

El president d’Actuacions Ambientals Integrals, Miguel Ángel Picornell, ha informat que ja s’ha publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic l’anunci de la licitació del depòsit de pluvials del Clot de la Mota de la Platja de Gandia. Aquest projecte compta amb un pressupost de 8.888.757 euros.

Segons com ha declarat Picornell, “és l’obra més ambiciosa de l’última dècada a la ciutat quant a prevenció d’inundacions”.

Una vegada aquestes obres siguen adjudicades el termini d’execució serà de 24 mesos. Es construirà un depòsit amb 11.000 metres cúbics de capacitat que resoldrà aspectes com la inundabilitat del barri antic de la platja, millorarà el control de la contaminació, i es donarà servei al nou PAI d’equipaments.

Serà la infraestructura hidràulica de major capacitat de la platja de Gandia, ja que quasi doblegarà el volum de l’últim gran tanc construït que, amb un volum útil pròxim als 6.000 metres cúbics, es va executar en la plaça de Navarra en 2008.

El president d’Actuacions Ambientals Integrals ha destacat que aquestes obres donaran treball al voltant de 40 persones.

“Amb el nou depòsit del Clot de la Mota, al costat del que ja està en construcció en el barri de Venècia, de 1.600 metres cúbics de capacitat, s’incrementa substancialment la capacitat hidràulica del sistema de clavegueram de la platja de Gandia, que actualment compta amb els tancs existents al carrer Sant Jordi, al costat de l’Hotel Tres Anclas i en la plaça de Navarra. Aquestes actuacions redundaran en una important reducció dels problemes d’inundació i ambientals existents i ens permetran afrontar en millor situació els episodis de pluges intensos”, ha conclòs Picornell.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *