Foradia subscriutegrat

Alcoi celebra la 9’5 Mitja Marató, que serà virtual i solidària

Durant la vesprada del 26 de novembre, l'organització d'aquesta mitja marató, que enguany compliria el seu dècim aniversari, va explicar com seria aquesta edició

Enguany Alcoi celebraria el X Aniversari de la Mitja Marató de la ciutat, però s’ha hagut de posposar fins que l’esdeveniment es puga realitzar com les altres 9 edicions. Per aquest motiu la seua organització ha decidit celebrar en aquest 2020 la 9’5 Mitja Marató Alcoi, que serà virtual i solidària.

A més, en aquesta edició l’organització ha volgut assenyalar el canvi de denominació de Mitja Marató Alcoi La Unión Alcoyana Seguros, a Mitja Marató Alcoi. L’objectiu d’aquest canvi és fer una carrera més solidària i que estiga oberta a totes les entitats de la població.

Els beneficis aniran destinats a Creu Roja Alcoi, i segons ha declarat Pablo Granados, director de l’entitat, la situació de moltes famílies és complicada, i ha empitjorat per la crisi sanitària, i per això agreix l’aportació de la Mitja Marató per fer possible continuar amb la seua funció social.

Per la seua part, el regidor d’Esports, Miguel Juan, i el president del Club d’Atletisme Alcoi, Toni Giner ha volgut convidar a la gent a què participe, i contribuir amb la seua aportació amb aquesta causa.

Com ja hem indicat, aquesta carrera serà virtual, i els participants podran triar el terreny, la zona i el moment del dia en què vulguen realitzar-la.

Hi haurà quatre modalitats: micro marató, d’1 quilòmetre; marxa caminants, de 5 quilòmetres; quart marató, de 10’5 quilòmetres i 21’1 quilòmetres, que serà la Mitja Marató.

El valor de la inscripció serà de 2 euros com a mínim per als no competitius i de 5 euros per a les competitives. Així encara, els participants podran fer donacions voluntàries.

A partir del dia 27 de novembre estarà oberta la inscripció, i en aquest moment es podrà indicar si es vol adquirir la camiseta commemorativa de la 9’5 Mitja Marató Alcoi per un valor de 10 euros, una camiseta realitzada amb material sostenible. Una part de la seua venda anirà destinada a la recaptació per a Creu Roja.

A més, s’ha fet una APP de la carrera, en la qual els participants podran triar dos opcions, si volen fer carrera o un entrenament, per si volen practicar abans o provar la distància. L’opció de carrera tindrà sols un intent, i en seleccionar-la apareixerà un compte enrere, que donarà inici a la carrera. La distància i el temps obtingut es publicarà en la taula de classificacions.

La carrera es podrà realitzar des de les 6 del matí del dilluns 14 de desembre fins a les 10 de la nit del dissabte 19 de desembre.

L’entrega de trofeus i el sorteig també es farà de forma virtual, el diumenge 20 de desembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *