foradia subscriutegrat

Finalitzada la 9.5 Mitja Marató Alcoi amb una gala virtual

Des del 14 de desembre fins al dia 19 de desembre els participants van poder fer la seua cursa de forma virtual, i en el dia 20 del mateix mes es van donar a conéixer als premiats i premiades

Montse Martínez, guanyadora en la categoria Mitja Marató

Durant el diumenge 20 de desembre es va dur a terme la gala final, que es va realitzar de forma virtual, de la 9.5 Mitja Marató Alcoi, en la qual es van donar a conéixer els guanyadors que van participar entre els dies 14 i 19 de desembre, en aquesta carrera que també va ser de forma digital.

La gala havia d’estar presentada per l’Speaker oficial de la carrera, Jaime, però, a causa de no poder presentar l’acte per estar malalt, David Miró va ser l’encarregat de conduir aquest acte.

Enguany la cursa i aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Club Atletisme Alcoi, Unión Alcoyana Seguros i la regidoria Centre d’Esports d’Alcoi.

La finalitat d’aquest especial esdeveniment ha sigut donar a conéixer que la carrera encara està viva i que no s’oblida dels corredors que any rere any participen.

Els beneficis han anat destinats a l’entitat Creu Roja d’Alcoi, que ha vist incrementat la sol·licitud d’ajudes des de l’inici del confinament. Un acte solidari que ajudarà a aquelles persones que ara no estan vivint el seu millor moment, a què finalitzen l’any i comencen el nou d’una forma més alegre.

En la cursa d’enguany els participants havien de fer la distància en la qual s’havien inscrit, però de forma lliure, és a dir, ells i elles, podien triar el circuit, el terreny i el moment del dia en el qual volien fer-la.

En l’entrega de premis van estar presents: Vicente Rico, director de Planificació i Expansió de Unión Alcoyana Seguros, Enrique Jorge Rico, conseller delegat de Unión Alcoyana Seguros, Miguel Juan Reig, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, Pablo Granados, coordinador de Creu Roja Alcoi, Luís Amadeo Llorens, president Creu Roja Alcoi, i Lorena Rodríguez, del Club Atletisme Alcoi.

En la classificació general del Quart de Marató els primers, en la categoria masculí i femení van ser Jorge Vicedo Contreras i Mª del Mart Bernabéu García, i Miguel Albors Vidal i Montse Martínez Llodrá, van ser els primers en la categoria Mitja Marató.

El moment més emotiu de la gala va ser quan l’organització va entregar 4.664 euros a Creu Roja, gràcies a la recaptació que es va aconseguir amb les inscripcions i patrocinadors.

L’organització de la Mitja Marató i de la Gala, van aprofitar aquest esdeveniment virtual, per a recordar que en l’edició del 2019 va haver-hi un error a les classificacions i que no es van entregar els premis de la categoria sènior de forma correcta, així que durant aquest acte es va fer el reconeixement a aquests participants de l’any anterior.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *