Foradia subscriutegrat

468 persones participen a les rutes de 20Mils de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

El programa de Rutes 20Mils està organitzat pel Departament de Turisme de la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat i en total s'han dut a terme 18 rutes guiades gratuïtes

Durant juliol, setembre, octubre i novembre el Departament de Turisme de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha dut a terme 18 rutes guiades gratuïtes dins de la programació de Rutes 20Mils que s’ha fet pels municipis de les comarques, que han resultat ser tot un èxit, ja que han participat 468 persones.

Aquesta activitat promou el turisme sostenible i saludable, i dona a conéixer el patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic de les poblacions de la zona.

Des de la Mancomunitat celebren que aquestes rutes han sigut tot un èxit i és que la totalitat de les places oferides es van cobrir a principis del mes d’octubre. La demanda d’inscripcions va ser elevada, més de 500, i les persones assistents s’han mostrat satisfetes, ja que el 40% ha repetit.

La gran majoria dels visitants són de la província d’Alacant, principalment d’Alacant ciutat (34%), d’Alcoi (13’5%) i Asp (5%), encara que també s’han apropat persones des de València i des de Múrcia.

Les rutes s’han plantejat amb totes les mesures de seguretat. Al principi el límit d’assistents era de 30 persones, però s’ha anat adaptant a les circumstàncies.

Aquesta ha sigut una alternativa d’oci saludable i segur que a més ha promogut el turisme de proximitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *