foradia subscriutegrat

Augmenten les empreses ajudades per l’Agència Impuls

Les xifres, respecte als últims tres anys, suposen un increment tant en empreses noves com en aquelles consolidades

El projecte Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat continua amb la tasca d’assessorament a empreses i emprenedors amb els seus projectes. Les xifres de 2023 mostren un increment en les empreses a les quals se’ls ha ajudat a posar en marxa, a més d’aquelles a les que l’Agència ha ajudat a consolidar-se. En conjunt suposen un total de 15 empreses, 7 d’elles han sigut empreses noves i 8 ja consolidades. Les dades són positives donat l’increment que suposen, ja no sols respecte a les consultes de l’any 2022, sinó que són les més altes des de 2020.

A més de les empreses, l’Agència Impuls va registrar un total de 57 atencions dins del programa, concentrades en 34 projectes. Respecte als anys anteriors, suposa un lleuger descens, quan en 2022 es van registrar 49 projectes atesos. Segons la tipologia, del total de persones ateses, un 78% són emprenedores, mentre que el 22% són autònoms o empreses. Respecte a les dades de 2022, el 92% de les persones eren emprenedores i solament el 8% corresponia a persones autònomes o empreses.

Cal recordar que l’Agència Impuls és un servei d’assessorament de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat junt amb el CEEI Alcoi que ajuda a fer realitat projectes o consolidar empreses a través de sessions gratuïtes i individuals a Cocentaina, Muro i Banyeres de Mariola. D’aquesta manera, el servei permet a les persones interessades millorar la capacitació en les diferents àrees de negoci i gestió de l’empresa, així com en la definició del model de negoci, la política de màrqueting, la gestió econòmica i financera, la recerca d’ajudes i subvencions i altres factors que hi intervenen.

Per al mes de febrer, les consultes es realitzaran a Cocentaina el dia 14, a Banyeres el 21 i a Muro el 28. El mes de març les cites queden programades per al dia 13 a Cocentaina i el 20 a Muro, mentre que a abril seran el 10 a Cocentaina, el 17 a Banyeres de Mariola i el 24 a Muro.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *