foradia subscriutegrat

Gandia estarà a la fira virtual VR-Spagna-2020

Aquest esdeveniment està organitzat per Turespaña i es duran a terme 120 reunions virtuals, vídeo-xats i presentacions públics

Des del dia 1 de desembre fins al dia 3 Gandia estarà present a la primera fira turística virtual del mercat Italià, VR-Spagna-2020, en la qual, València Turisme serà destí patrocinador de l’esdeveniment juntament amb Andalusia i Eivissa.

La Fira està promoguda per Turespaña gràcies a les seues oficines a Roma i Milà.

És un projecte innovador que es realitzarà tot de manera digital i que està dirigit a professionals i a públic en general. Durant tres dies es reproduirà a internet l’experiència d’un certamen turístic físic.

En l’espai de Gandia s’oferirà l’oferta actual d’experiències i productes turístics, l’estand serà gestionat per la tècnica de turisme del departament, Olatz Megía, que estarà atenent als visitants com si fóra un esdeveniment presencial.

Durant els tres dies de fira es duran a terme 120 reunions, vídeo-xats i presentacions públiques. D’aquesta manera, se substituirà la gestió presencial per la virtual d’una manera immersiva, des del lloc d’origen de cada participant.

Itàlia és un dels principals interessos per a la província de València. Aquesta acció suma rellevància de cara a la reobertura de vols internacionals per al pròxim any, en funció de l’evolució de la Covid-19.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *