foradia subscriutegrat

Ja està als quioscos l’última edició de El Grat, més nadalenca que mai

Ha començat el mes de desembre, el mes del Nadal, i amb ell una edició carregada d'actualitat del nostre periódic

El Grat ha preparat aquesta última edició de l’any de forma especial, amb moltíssims continguts d’actualitat, entrevistes i reportatges, en els quals també parlarem d’aquest atípic Nadal.

Per a aquest número, hem tingut el plaer d’entrevistar a un dels protagonistes indiscutibles d’aquesta època de l’any en Alcoi, Tirisiti. Amb ell hem parlat d’actualitat i hem fet un repàs d’aquest any tan diferent.

En la tradicional secció de El Grat, ‘El poble és savi…’ alguns comerciants i hostalers d’Alcoi ens han explicat com veuen aquesta campanya nadalenca i quines previsions fan. En aquesta ocasió han participat Lourdes Barea, de La Finca Ecològica, Roge Giner, de Pastamania, Juan Serrano, d’Òpticas Serraiba, i Juani Sanchis, de De bote a bote.

A més del Nadal, també tractem altres temes en altres reportatges, com per exemple, celebrem el 40 aniversari de Foradia, descobrim la figura de Vicent Segura, i el periodista Javier Llopis, ha parlat amb Rosana Antolí.

Com sempre, des de El Grat, donem especial importància a la cultura, i per això en el nostre suplement parlem dels nous projectes d’Antoni Miró, del llibre ‘Guillem’ de Núria Cadenes, el nou disc de Josep Sou i Moisés Olcina, parlem amb Diana Cortés, directora d’Animalcoi, i coneixem més sobre el projecte de la periodista Cynthia Manchón Romero, MULIER. A més, també dediquem unes pàgines per a dir adéu a Francesc Bernàcer.

La Veu dels Llibres, els Cicles d’Art d’Alcoi, Sento Masià, José Maria Yturralde, Pau Alabajos, Corrents Alternes i Ficcions, també estan presents al suplement cultural.

Un altre dels interessants reportatges d’aquesta edició de desembre està fet per Guillem Llin Llopis i té com a títol ‘Una cadena d’infortunis fins la mort’, que explica la vida d’Emeterio Payà Rumbeu.

La periodista Raquel Andrés ens ofereix en aquest número una entrevista al diputat de Compromís, Joan Baldoví.

A més de tots aquests continguts, i molts més, també repassem les notícies d’actualitat de les comarques centrals.

Com cada edició agraïm als nostres col·laboradors el seu treball: Antoni Miró, Josep Sou, Javier Llopis, Àlex Agullò, Amàlia Garrigós, Néstor Novell, Sergi Rodríguez, Teresa Mollà, Moisés Vizcaino, Diana Sanus, Ferran Albors, Pau Sellés i La Veu dels Llibres.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *