foradia subscriutegrat

S’han reduït les vibracions en les vies del tren al pas pel barri de Corea

Adif ha sigut qui s'ha encarregat de dur a terme aquests treballs al servei ferroviari de Gandia, que produïen vibracions en habitatges i comerços que estan situats al carrer Perú i adjacents

Adif ha realitzat una sèrie de treballs a les vies del tren per la zona de la barriada de Corea de Gandia, per tal de reduir les vibracions que es produïen a la zona del carrer Perú i adjacents.

Segons el president de la Junta del Districte, José Manuel Prieto, la petició ha sigut abordada en la Junta de Districte de l’any passat després de rebre les primeres queixes.

A partir d’aquest moment es van dur a terme diferents reunions amb les comunitats de veïns i es van començar a prendre mesures per a poder minimitzar el problema, per exemple, es van realitzar diversos mesuraments des del departament d’Urbanisme per a poder calcular l’impacte del pas dels trens a l’hora de provocar vibracions en els habitatges.

Els resultats van ser remesos a Adif, que va actuar per tal d’evitar aquest problema. Ara, segons les mesuraments que s’han fet posteriorment, s’ha corroborat la disminució d’aquestes molèsties.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *