foradia cdturisme

El sector productiu de Gandia estarà reunit en una plataforma digital

Des de l'Ajuntament i la Federació d'Empresaris de la Safor (FAES), s'ha signat un conveni amb un import de 50.000 euros per tal de posar en marxa una Market Place local de venda online

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el president de la Federació d’Empresaris de la Safor (FAES), Juan Pablo Tur, han signat un conveni entre les dues institucions per a promoure la presència dels sectors productius locals, els seus productes i serveis, a través dels mitjans digitals.

Aquest projecte té un import de 50.000 euros, i amb ells es crearà una Market Place, és a dir, una gran plataforma digital local per a la comercialització, venda i visibilitat, a través d’Internet, dels productes i serveis de les empreses de Gandia.

“Els empresaris ens posen reptes sobre la taula i nosaltres ens sumem a ells sota la premissa de la governança per fer de Gandia una ciutat més competitiva”, ha explicat l’alcaldessa, que ha afegit que aquesta eina “permet afrontar les noves amenaces que ha provocat la Covid als nostres sectors productius. La ciutadania estava canviant els seus hàbits de consum abans de la pandèmia, però la crisi sanitària ho ha magnificat i accelerat”.

Per a Diana Morant és una necessitat que les empreses de la ciutat puguen oferir els seus productes de forma digital a tot el món, ja que com defensa Gandia “està plena de bons productes”.

Per la seua part, el president de FAES ha destacat que “és una ferramenta integradora i té les mateixes oportunitats que totes les plataformes que tant de poder tenen”. Tur ha afegit que: “Volem fer que el xicotet comerç puga accedir a eixa venda 24.7 i 365”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *