foradia subscriutegrat

Gran afluència turística a Gandia durant el pont de maig

El consistori ha informat que l'ocupació hotelera supera el 94% durant aquests dies festius. Per a aquests dies s'ha preparat una variada oferta d'oci

Gandia s’ha preparat per a rebre durant aquest pont de maig a milers de visitants. Segons ha informat l’Ajuntament de la localitat la previsió d’ocupació a la platja de Gandia és d’un 94%, mentre que a Gandia arribarà al 96%. Pel que fa als càmpings es troben al 100% tant a bungalous com a parcel·les.

En l’anterior pont que va haver-hi enguany, el de Setmana Santa, es va obtenir una ocupació del 91%.

Per a poder oferir una bona oferta d’oci als visitants, la platja de Gandia serà el punt neuràlgic. El dissabte 29 d’abril se celebrarà, a partir de les 19h, al Moll dels Borja, el Dia Internacional de la Dansa. En aquest esdeveniment hi participaran diferents acadèmies de dansa de la localitat.

Pel que fa al diumenge 30 d’abril, a la mateixa hora, però a l’Escenari Ripoll, es durà a terme el concert de Sona l’Arena ‘Todo sucedió un martes’, i el dilluns 1 de maig serà el torn d’un nou concert de Sona l’Arena, ‘Soul dealers’.

A més a més, durant aquests tres dies de matí, es duran a terme sessions de GAP, ioga, i latin fitnes, respectivament. Totes aquestes activitats es faran a l’escenari Ripoll.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *