foradia cdturisme

Mauro Ferre Sanfrancisco rep la beca de medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’

Aquesta beca té una dotació de 2.250 euros i ajudarà a aquest alcoià de 23 anys a finalitzar els seus estudis de medicina. Actualment està cursant 6é de medicina a la Universitat Miguel Hernández d'Elx

Mauro Ferre Sanfrancisco és el beneficiari de la beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’ que té una dotació de 2.250 euros. L’objectiu de la beca és ajudar econòmicament a les persones que realitzen aquest tipus d’estudis en el camp de la medicina, en aquest cas durant el curs 2019/2020.

Aquest alcoià de 23 anys actualment està estudiant 6é de medicina a la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

Ferre ha explicat que: “Ja quasi en els darrers passos de la meua formació de pregrau, i encara que en un any molt atípic derivat de la pandèmia pel SARVS-Cov-2, estic podent cursar, pel moment, els rotatoris clínics que constitueixen les pràctiques finals de la titulació”.

Els objectius d’aquest jove estudiant són: “el primer n’és poder finalitzar el grau i assolir les habilitats essencials i competències transversals de pràctica i raonament clínic per a poder desenvolupar-me en un futur professional pròxim”. Pel que fa a mitjà i llarg termini, Mauro Ferre afegeix que: “estic iniciant la preparació per a l’examen MIR, i el meu objectiu és preparar-lo per a poder optar a una de les places de Formació Sanitària Especialitzada. Aquelles especialitats que més em criden l’atenció són les que tenen un perfil de mèdiques, i encara que hui dia no tinc clara una en concret, m’interessen molt un gran ventall com pediatria, psiquiatria, nefrologia, reumatologia, hematologia, medicina interna, atenció primària…, ja que comparteixen en la meua opinió moltes característiques comunes. Finalment, a llarg termini, m’agradaria adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a oferir una bona atenció assistencial als meus pacients, sentir-me realitzat com a professional i persona i aprendre de manera continuada al llarg del meu exercici professional”.

En quant a l’any que estem a punt de finalitzar, el futur doctor ha agraït que: “Ha sigut, per a tots , un any amb unes circumstàncies inèdites i que han requerit molta capacitat d’adaptació i resiliència. Per tant, per a mi obtenir aquesta beca ha suposat una molt bona notícia i un impuls d’energia i il·lusió per a continuar endavant amb aquest últim curs i amb la preparació posterior per a l’examen MIR. Moltes gràcies a l’Ajuntament d’Alcoi i al departament de Sanitat per aquesta oportunitat”.

Per la seua part, el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig, ha ressaltat que: “és una xicoteta aportació que fem des de l’Ajuntament d’Alcoi per reconéixer la importància de la medicina i també el paper de la figura del metge a través d’aquesta convocatòria que ajudarà a un estudiant de la nostra ciutat a seguir amb els seus estudis”.

La valoració de les sol·licituds presentades s’efectua atenent principalment als resultats acadèmics, puntuant també el no haver gaudit d’aquesta beca en edicions anteriors, el currículum de la persona sol·licitant (cursos, congressos, seminaris, jornades…), el nivell d’estudis a cursar i l’estat socioeconòmic de la unitat familiar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *