Foradia subscriutegrat

Marc Sirera Monllor guanyador de la Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’

Aquesta beca té una dotació de 2.250 euros. El guanyador té 21 anys i ha estudiat el Grau Superior d'Interpretació Contrabaix en Musikene

Enguany l’Ajuntament d’Alcoi ha concedit al jove músic de 21 anys, Marc Sirera Monllor, la Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’.

Aquesta beca la poden sol·licitar aquelles persones que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música, l’edat màxima fins als trenta anys i que tinguen una vinculació amb la ciutat, bé per motius de naixement o residència, formació o participació en les entitats musicals de la ciutat.

La finalitat d’aquesta subvenció és ajudar a músics novells que realitzen estudis de perfeccionament musical.

Sirera ha estudiat el Grau Superior d’Interpretació Contrabaix en Musikene – Centro Superior de Música del País Vasco en Sant Sebastià. Actualment formar part de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi, la Jove Orquestra d’Alcoi i la Corporació Musical Primitiva. També es membre de The European Union Youth Orchestra – EUYO i de la Joven Orquesta Nacional de España – JONDE, a més de ser reserva de la Gustav Mahler Jugendorchester – GMJO (Alemanya), Gustav Mahler Academy Orchestra (Itàlia) i Mediterranean Youth Orchestra – MYO (França)

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *