foradia subscriutegrat

Les comarques centrals esperen l’arribada de Filomena

L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'alerta taronja, és a dir, risc important de neu

Els Reis Mags ens han deixat un regal d’acomiadament. Una borrasca anomenada Filomena, que ha posat en alerta a gran part d’Espanya.

Concretament, per la part que ens afecta, des de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), han activat l’alerta taronja a les comarques centrals de la Comunitat Valenciana, cosa que significa que hi ha un risc important de neu, i que podria haver-hi una acumulació de neu en 24 hores de 15 cm per quotes per damunt dels 400 m.

Moltes poblacions com Ibi o Muro d’Alcoi han suspés les classes i altre tipus d’activitats per culpa del temporal. Recordem que ara a les aules dels centres educatius hi ha que tindre les finestres obertes, i amb temperatures d’aquest tipus és molt difícil poder estar bé als col·legis.

A més la situació de les carreteres ara mateix també s’ha complicat, i és que moltes d’elles com l’A-7, la CV-70 o la CV-800, estan a nivell de servei groc, que vol dir que està prohibit que camions o vehicles articulats circulen per aquest tipus de vies, ja que el paviment pot ser lliscant.

En principi aquest avís taronja estarà actiu fins al divendres 8 de gener, però segons les previsions podríem esperar neu fins al diumenge, encara que aquestes previsions poden anar canviant.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *