foradia

Ja ha arribat un nou Grat amb actualitat i molts continguts

Com sempre repassem les notícies més importants de les comarques centrals, i venim carregats d'entrevistes i reportatges

Ha començat febrer i és hora de l’arribada d’una nova edició de El Grat, en la que tenim moltíssim contingut nou, entre reportatges, notícies de les comarques centrals, articles d’opinió i entrevistes.

Com sempre tenim una sèrie de reportatges com ‘Malson per a després de Nadal’, de Javier Llopis, ‘El riu que encara no riu’ de Juan Bordera, o continuen les històries sobre deportacions amb ‘Tots els números de la mala sort, Miguel Cervelló Bay, de Planer’ de Guillem Llin Llopis.

La victòria del C.D Alcoyano enfront del Real Madrid també ocupen alguns espais dins de les nostres pàgines, ja que cal recordar aquest fet històric que va aconseguir l’equip de la localitat, com per exemple, fer que ‘alcoià’ siga paraula del dia per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Un Grat no seria un Grat sense el nostre ‘El poble és savi’, i per aquesta ocasió parlem sobre un tema d’actualitat: la presencialitat a les aules. Per tal de saber diverses opinions, hem comptat amb la col·laboració de David Salinas, director del CEIP Horta Major, Jesús Martínez, director de l’IES Andreu Sempere, Toni González, director de l’IES Pare Vitòria, i Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

El suplement de cultura i art tampoc pot faltar al nostre periòdic, i per a aquest número, hem dedicat la portada a Isabel-Clara Simó. Per a l’edició de febrer trobem continguts d’aquest suplement com La Veu dels Llibres, Antoni Miró de museu, Josep Sou, l’entrevista a Jordi Tormo sobre el seu nou treball, la biografia d’Isabel-Clara Simó; l’entrevista a Maria Juan, Miguel Navarro, i donem la benvinguda altra vegada al Barnasants en Alcoi.

A més de les entrevistes esmentades anteriorment, també hem parlat sobre la Capitalitat Cultural amb el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis.

Com sempre, des del periòdic volem donar les gràcies als nostres col·laboradors per ajudar-nos a fer possible que cada mes torne El Grat: Antoni Miró, Josep Sou, Javier Llopis, Àlex Agulló, Amàlia Garrigós, Nèstor Novell, Sergi Rodríguez, Pau Sellés, Moisés Vizcaino, Diana Sanus, Ferrán Albors o La veu llibres entre altres.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *