foradia elgrat

Joan Cogollos rep el suport d’Esquerra Unida del País Valencià

Aquest mestre jubilat, d'uns 75 anys, havia de ser jutjat per una presumpta agressió a un agent de Policia Local en un desnonament a Oliva

En l’any 2018, l’activista de Gandia, Joan Cogollos, un jubilat d’uns 75 anys, va participar en una protesta pacífica contra un desnonament que es va produir a Oliva en el qual deixaven sense llar a una família amb quatre menors.

Un dels agents de Policia que va participar va denunciar a Cogollos per una presumpta agressió que va fer que aquest es lesionara.

Durant el matí del 8 de febrer d’aquest 2021 s’hi havia de celebrar el judici, però s’ha ajornat a desembre.

En aquests anys molts han mostrat el seu suport a aquest home, i inclús es va crear el hashtag #jotambésócJoan.

Ara, Esquerra Unida del País Valencià ha volgut mostrar el seu suport a Joan Cogollos en una roda de premsa, en la que ha participat Estefania Blanes, diputada a les Corts, i el coordinador local, Nahuel González.

Blanes ha manifestat que: “Per a EUPV és importantíssima la lluita dels moviments socials, i en aquest cas l’exemple d’una persona com Joan Cogollos compromesa amb els que més pateixen”.

A més han oferit a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) les “ferramentes que disposem com el Grup Parlamentari d’Unides Podem-EUPV per presentar qualsevol iniciativa així com sumar-nos a les que actualment estan en marxa”.

Nahuel González, ha explicat que: “l’assemblea local d’Esquerra Unida ha manifestat el suport incondicional a Joan Cogollos”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *