foradia subscriutegrat

Augmenten els projectes emprenedors de l’Agència Impuls de la Mancomunitat en 2020

Durant l'any passat es van atendre, sobretot telemàticament, a 49 projectes i empreses, un 32% més que l'any 2019

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat afirma que segueix apostant per les empreses i projectes emprenedors a les nostres comarques. I és que, un dels serveis que s’ofereix des d’aquest organisme és donar suport a l’emprenedoria gràcies a l’Agència Impuls, que presta serveis gràcies a un conveni entre la Mancomunitat i el CEEI.

Encara que 2020 ha sigut un any complicat per a l’emprenedoria per culpa de la pandèmia, i la majoria d’atencions s’han hagut de realitzar per via telemàtica, les dades han sigut molt positives segons indiquen des de la Mancomunitat, ja que s’ha detectat un increment en la quantitat de projectes atesos. Concretament s’han atés a 49, un 32% més que en 2019, que van ser 37.

Des de l’entitat expliquen que: “Aquestes xifres són bona mostra que, amb tot, les persones de l’Alcoià i El Comtat posen a disposició el seu talent i els seus coneixements per al desenvolupament econòmic de les comarques i la creació d’ocupació”.

En 2020 es van dur a terme un total de 85 sessions d’assessorament individual a 49 projectes empresarials o empreses diferents, amb les quals s’ha ajudat a posar en marxa 5 noves empreses de diferents sectors.

L’Agència Impuls es va crear en l’any 2016, i des d’aquest any s’ha impulsat la creació de 33 noves empreses, i ha ajudat a consolidar-se a 21, gràcies a més de 400 cites individualitzades.

El servei ofereix atencions individualitzades a persones de les comarques als municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro, encara que, almenys fins a març, ara mateix el servei s’ofereix de forma telemàtica. L’atenció és totalment gratuïta i només cal demanar cita prèvia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *