lasarga ajualcoipresuparticipa

Programa INMPULS: 72.000 euros per ajudar als emprenedors

• Iniciativa municipal que pretén ajudar a emprenedors i empreses. • Una línia especial creada per a ells ajudarà las que contracten al seu primer treballador.

progama-inmpuls

Quinta edició del programa municipal apostant per els autònoms, INMPULS. Una línia especial creada per a ells ajudarà a aquells que contracten al seu primer treballador.

Aquest programa és una iniciativa municipal que pretén ajudar a emprenedors i empreses per a fomentar la dinamització econòmica de la ciutat. Hi ha disponibles en total 72000 euros en ajudes i el termini per a presentar tota la documentació és de 30 dies naturals des de la publicació hui, 27 d’octubre, en el BOP.

En les 4 anteriors convocatòries s’han realitzat d’ INMPULS, s’han donat més de 100 ajudes per a ajudar a ciutadans que impulsen projectes empresarials en Alcoi.

El regidor de Promoció econòmica, Manolo Gomicia, comenta al respecte: “Complim ja 5 anys des de que els socialistes van posar en marxa aquesta iniciativa centrada en la reactivació econòmica, una de les nostres primeres apostes. Els resultats ens demostren que ha sigut positiu però, també hem de seguir treballant constantment”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *