foradia cdturisme

El Pare Vitòria aposta per les noves tecnologies i la cooperació europea

Durant els mesos de desembre i gener un grup d'alumnes d'aquest institut alcoià ha treballat conjuntament amb estudiants de Dinamarca, Grècia, Polònia i Itàlia

Alumnes de l’IES Pare Vitòria ha estat treballant conjuntament amb estudiants de Dinamarca, Grècia, Polònia i Itàlia, ja que enguany, per motius sanitaris, l’alumnat alcoià no ha pogut viatjar a Dinamarca, a fer el seu intercanvi Erasmus+.

Per aquest motiu, els organitzadors danesos han dividit l’alumnat en equips internacionals per a treballar junts en la recerca d’informació sobre el tema del projecte: la depressió entre els adolescents.

Una vegada feta aquesta tasca, durant el mes de gener es van realitzar una sèrie de conferències i debats al voltant del tema, amb ponents com l’organització HEADSPACE, especialitzada en salut mental, i amb una alumna danesa que va explicar la seua experiència quan va patir assetjament durant la seua escolarització.

A més, també es va analitzar com està afectant l’aïllament i les restriccions socials d’aquest any en cada país.

La trobada es va realitzar gràcies a la plataforma Google Meet, amb la qual l’alumnat alcoià ha sigut capaç de crear productes com díptics, cartells informatius o articles periodístics amb altres alumnes d’instituts europeus. El resultat es pot veure ací. impossible becomes possible.eu.

Tots ells han gaudit d’aquesta experiència en la qual han pogut compartir coneixements amb adolescents europeus, i s’han apropat a la cultura dels nostres països veïns mitjançant la interacció virtual.

A més, aquest projecte dona la possibilitat d’expressar-se en ambients acadèmics en anglés I desenvolupar una actitud oberta i tolerant cap a altres llengües i cultures.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *