Foradia parentesisajudalcoi

La Font Roja ja té un pla de prevenció d’incendis forestals

La Generalitat, ha publicat aquest pla, que conté directrius tècniques en matèria de prevenció d'incendis, el dia 19 de febrer al DOGV

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha aprovat el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals PPIF del Parc Natural del Carrascal de la Font Roja. En aquest document es donen directrius tècniques en matèria de prevenció d’incendis al seu àmbit territorial.

El Pla de prevenció d’incendis forestals de la Font Roja es va aprovar en juliol de 2006 i tenia una vigència de deu anys. Una vegada finalitzat aquest temps es va prorrogar i es va començar una revisió del document que va finalitzar en 2018. Ara ja s’ha aprovat després d’haver seguit tot el procés burocràtic.

Aquesta revisió s’ha fet en quatre blocs: Anàlisi i diagnòstic del risc d’un incendi forestal, Pla d’actuacions per a la prevenció de la iniciació de les causes d’incendis, Pla d’actuacions per a la prevenció de la propagació, i Memòria econòmica i financera per a l’execució de les actuacions previstes amb un horitzó de deu anys, establint les actuacions necessàries, costos i programació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *