foradia subscriutegrat

El Grat arriba als quioscos amb una edició feminista i carregada de Cultura

Aquesta nova edició mensual del periòdic té notícies d'actualitat de les comarques centrals, entrevistes, reportatges molt interessants

Ha començat un nou mes, i com sempre, una nova edició de El Grat, amb molts continguts relacionats amb el món de la cultura i dedicant alguns espais al Dia de la Dona.

Entre els reportatges d’aquest número, trobem ‘La indústria resisteix enfront de la pandèmia’ de Javier Llopis, ‘La Font Roja vol atallar l’accés incontrolat de vehicles’ de Pau Sellés, i ‘Una història que es repeteix: de la mala a l’infortuni. Bautista Navarro Gimeno, Castelló De Rugat (la Vall d’Albaida)’ de Guille Llin Llopis.

A més, destinem algunes de les nostres pàgines al Dia de la Dona, parlem amb la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi, Aranza de Gracia, sobre aquesta commemoració, i dediquem la nostra tradicional secció ‘El poble és savi’, a algunes de les artistes femenines que participen en el nou projecte cultural d’Alcoi, INDUSTRI.ART. Elles són Alba Miró, Paloma Orts, Maria Salcines, i Rosanna Crespo.

Com sempre, El Grat inclou el seu suplement ‘Art&Cultura’ en el qual tenim articles de La Veu dels Llibres, i tractem temes com Miró de Museu, INDUSTRI.ART, Cicles Expositius d’Alcoi, Enric Mestre o La Cassola. I en especial, parlem de les últimes novetats del Barnasants, amb entrevistes a Pere Camps, Pau Alabajos, i al cantant de VerdCel, Alfons Olm.

Una altra de les entrevistes d’aquesta edició és a l’alcalde de Bocairent, Xavier Molina, amb qui parlem sobre com està sent la Capitalitat Cultural.

També, oferim les últimes notícies de les comarques centrals.

Volem agrair una vegada més la col·laboració dels nostres col·laboradors especials per ajudar-nos a seguir endavant: Antoni Miró, Josep Sou, Javier Llopis, Àlex Agulló, Amàlia Garrigós, Nèstor Novell, Sergi Rodríguez, Pau Sellés, Moisés Vizcaino, Ferran Albors i La Veu dels llibres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *