foradia subscriutegrat

Alcoi, Banyeres, Castalla i Muro continuen baixant la seua incidència, mentre que Ibi i Onil augmenta

Pel que fa a Cocentaina, continua amb les mateixes xifres que en la passada actualització de Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, és a dir, amb una incidència de 78 casos per cada 100.000 habitants

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades com cada dimarts i divendres, i segons aquestes últimes informacions, la situació no ha millorat en totes les localitats.

En el cas d’Alcoi, Banyeres i Muro, les seues incidències han baixat 35, 198 i 64, respectivament, fins als 27, 155, i 42, la qual cosa significa que actualment en aquests municipis hi ha 16, 11 i 4 casos positius actius. Cal assenyalar que Muro no baixava la seua incidència des del dia 2 de març.

Cocentaina, segons les últimes informacions oferides per la Conselleria, no ha baixat ni ha augmentat la seua incidència des de l’última actualització, i continuen amb 78 casos per cada 100.000 habitants.

Ibi i Onil, que baixaven la seua incidència a molt bon ritme, en aquesta ocasió s’ha de destacar que han tornat a augmentar el nombre de positius. I és que, de tindre una incidència de 17 i 26 casos per cada 100.000 habitants, respectivament, ara han pujat als 38 i 39 casos. Traduït en casos positius, el divendres tenien 4 i 2 casos de Covid-19 als seus municipis, i ara hi ha 9 casos en Ibi, i 3 en Onil.

Sens dubte, la bona notícia d’aquesta actualització, ve per part de Castalla. El dia 12 de març, la conselleria va anunciar que aquesta localitat tenia una incidència de 9 casos per cada 100.000 habitants, o el que és el mateix, 1 cas positiu. I ara, informen que la incidència de Castalla ja és de 0, és a dir, 0 positius.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *