foradia camaraalcoi

Continuen les jornades d’INDUSTRI.ART

El dijous 4 de març va tindre lloc a primera d'aquestes sessions a càrrec de Nacho Ruiz i la pròxima se celebrarà el dijous 25 de març i estarà oferida per Eva Mengual

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, va posar en marxa durant el mes de febrer la web INDUSTRI.ART, un gran aparador en el qual podem trobar multitud d’obres d’artistes locals.

Però, aquesta iniciativa no es queda sols ací, ja que també està formada per unes jornades en la qual els artistes poden aprendre eines, habilitats i recursos per millorar la seua producció, i que estan dutes a terme per tres experts del panorama actual del món de l’art contemporani a escala internacional.

El dijous 4 de març va tindre lloc la primera d’aquestes jornades, de la mà de Nacho Ruiz, que va parlar sobre L’accés al mercat de l’art.

La pròxima d’aquestes sessions, ‘Tècniques de producció d’obra gràfica’ serà el dijous 25 de març, a càrrec d’Eva Mengual, en la qual es parlarà sobre les possibilitats de l’edició de l’obra gràfica des d’una perspectiva tant comercial com creativa. També s’explicarà les diferències entre les tècniques de gravat i els recursos plàstics i expressius.

Eva és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de València, i el seu treball es desenvolupa en el món del gravat, enquadernació i del llibre d’artista. La seua obra s’ha pogut contemplar en exposicions col·lectives, tant a Espanya com a Itàlia i el Japó. Ha penjat exposicions individuals a València, a la Galeria Kessler Battaglia i a l’Ademuz Espai d’Art.

La següent de les jornades se celebrarà el dia 15 d’abril, i estarà oferida per Óscar García, que parlarà sobre el màrqueting personal per als artistes, l’ús de nous mitjans digitals i xarxes socials.

Aquestes sessions poden ser presencials a l’IVAM CADA Alcoi, però també es poden seguir per streaming per Youtube. Per tal d’assistir cal fer una inscripció.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *