foradia camaraalcoi

Maria Salcines: “Està molt bé que al lloc al qual vius dediquen un pressupost per als artistes”

És una de les artistes que forma part del projecte INDUSTRI.ART, ens explica que tot aquell que es dedica a la cultura està vivint moments complicats, i "em va fer il·lusió perquè l'art no està molt valorat en Espanya"

Il·lustradora i dissenyadora gràfica, Maria Salcines és una de les artistes que formen part del grup d’INDUSTRI.ART. Aquesta lleonesa confessa que: “Quan vaig veure la iniciativa em va sorprendre i em va fer il·lusió perquè l’art no està molt valorat en Espanya, i està molt bé que al lloc al qual vius dediquen un pressupost per als artistes”.

Segons Salcines: “La competència és cada vegada major i hi ha moltíssima varietat”, per la qual cosa, pensa que: “Tant de bo cada vegada hi haja més projectes per visibilitzar a més artistes”. I és que ara mateix tot aquell que es dedica a la cultura està en un moment complicat: “Pareix que hages de decidir que és un hobby, quan no és així, també és una professió”.

Des del seu punt de vista en aquesta iniciativa en concret no ha vist cap diferenciació entre homes i dones, però, sí que manifesta, que en la cultura en general: “és cert que falta més informació sobre dones artistes, hi ha més visibilitat en els homes, però, això passa en quasi tots els camps. Encara que sí que és veritat que cada vegada la cosa està més equilibrada”.

Font: Belén Rivas./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *