lasarga mediamborganica

La revista de Festes i la revista eWali es presentaran al Teatre Calderón

Des de l'Associació de Sant Jordi han anunciat, sempre que la pandèmia ho permeta, que aquest acte tindrà lloc el dijous 15 d'abril a les 20:15 h

L’Associació de Sant Jordi té previst fer la presentació de la tradicional revista de Festes 2021, i la tercera edició de la revista acadèmica eWali, el pròxim dijous 15 d’abril a les 20:15h al Teatre Calderón.

L’acte comptarà amb la presència de l’escultora Nuria Fuster, que ha fet la portada de la revista de festes, en una edició, que segons expliquen des de l’Associació “ha experimentat una transformació absoluta pel que respecta al seu disseny i maquetació”.

“Un exemplar històric, únic i inigualable, que inclou continguts monogràfics centrats en l’any en el qual el binomi ‘Festa-Covid’ ha sigut més que complex”, assenyalen des de l’entitat.

Pel que fa a la revista científica eWali, aquesta és la seua tercera edició, que es fa amb la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández, i inclou 9 articles científics procedents de diferents llocs de l’Arc Mediterrani i d’un autor convidat de Portugal.

Ana María Botella Nicolás, exposarà una classe magistral centrada en l’anàlisi de la Música i la Festa durant la presentació.

Durant les pròximes setmanes s’informarà sobre les mesures sanitàries que marcarà aquest esdeveniment, com per exemple l’aforament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *